Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Επισκευές πανιών
Επισκευή πανιών
Η εξειδίκευση κάνει την διαφορά

Η άμεση εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές μας έχουν φέρει μεταξύ των κορυφαίων επιλογών στον τομέα της επιδιόρθωσης – αναβάθμισης συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης.
 
Όπως τέντες, πέργολες, κασετίνες, ομπρέλες, ρόλλερ, πάνελ, περσίδες, στόρια ξύλινα και αλουμινίου.
 
Σας προσφέρουμε την συμφερότερη λύση για την επιδιόρθωση των ραφών της τέντας σας και του επαγγελματικού πλυσίματος της. 
  • Αναλαμβάνουμε το ξεμοντάρισμα του πανιού της τέντας σας καθώς και το ράψιμο όλων των ραφών του. Κατόπιν επανατοποθετούμε το πανί στην τέντα και αλλάζουμε τα πλαστικά καρούλια και τις τάπες του αντίβαρου.
  • Πέρα από την επισκευή των ραφών, αναλαμβάνουμε και το πλύσιμο της τέντας σας, με επαγγελματικό εξοπλισμό και ελεγμένα Ελληνικά χημικά καθαριστικά. Σκοπός μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα πλυσίματος χωρίς φθορά στο τεντόπανο.
  • Συχνά, λόγω υγρασίας πάνω στο τεντόπανο αναπτύσεται μούχλα. Πρόκειται για διάσπαρτα μαύρα στίγματα από μύκητα στην επιφάνεια του πανιού, τα οποία πολλαπλασιάζονται και καταστρέφουν το πανί. Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο του τεντόπανου με μυκητοκτόνο καθαριστικό, ασφαλές και πιστοποιημένο χωρίς χλώριο.
Καλέστε μας για τις μοναδικές μας προσφορές σε σπίτια, γραφεία και καταστήματα!
Τέντες Αγία Παρασκευή, Τέντες Χαλάνδρι, Ξύλινες Πέργκολες Χαλάνδρι, Ξύλινες Πέργκολες Αγία Παρασκευή